Menu

Dansekurs

Vi har ca 50 dansende medlemmer i klubben og har timer for alle aldre og alle ferdighetsklasser. Timeplanen viser de ulike treningstimene vi har, og vi prøver å samle danserne slik at alder og ferdighetsnivå harmoniseres så mye som mulig.

De yngste danserne samles i Sportsdans Kidz- tilbudet, ungdommen i timene som er merket Junior+Ungdom år, mens våre voksne medlemmer deltar i Skal vi danse-kursene. Alle kursene er tilrettelagt for ulike ferdighetsnivåer, Best informasjon knyttet til hva som kan passe best for deg får du ved å ta kontakt med klubben v/instruktør.

Læringsutvikling:

Sportsdanskunnskapen utvikles i en naturlig progresjon gjennom de ulike timene vi tilbyr. Er man nybegynner i sportsdans tilrettelegger vi et opplegg hvor elevene blir kjent med Samba, Cha Cha Cha, Vals og Quickstep. Vi jobber med hovedtrinn, bevegelseskombinasjoner, de viktigste elementene i par-arbeid og de enkleste show elementene.

Etter å ha blitt kjent med de grunnleggende elementene, tilrettelegger vi et tilbud hvor vi utvikler videre vårt spennende bekjentskap med sportsdans og tilføyer danser som Tango og Jive.

Har man etter hvert danset litt, tilbyr vi videre opplegg hvor man stadig lærer mer og kanskje også deltar på konkurranser! Vi skal også begynne å lære de siste (og vanskeligste) dansene; Slowfox og Paso Doble.

Sportsdans er en unik kombinasjon av konkurranseidrett og kunstform. De som har lengst danseerfaring har en god basis fra tidligere og treningen er tilrettelagt for dansere som har valgt sportsdans som sin idrett. Parene blir individuelt fulgt opp av instruktøren og sportslige planer legges for å nå parenes målsetninger.

Betaling:

Treningsavgiften avhenger av hvor mange ganger man danser i uken.

1 gang per uke = 1700 NOK

2 ganger per uke = 2000 NOK

3 ganger eller mer per uke = 2400 NOK


Vår instruktør:

Juliana Bovkunenko er MOVE! Danseklubbs danseinstruktør. Hun har danset og konkurrert i 8 år. Juliana tok 4. plass i EM i Oslo '93 og EM i Paris '96. Juliana har instruktørerfaring fra ulike plasser og driver i dag sitt eget dansestudio EnjoyBallroom. I tillegg til egen erfaring har Juliana gjennomført Trener 1 utdanning i regi av Norges Danseforbund for både barnedans og sportsdans. Hun er også utdannet som dommer innen sportsdans. Ta gjerne kontakt med oss hvis du er usikker på hvilket kurs som passer best. Vi finner helt sikkert en løsning!!

Påmelding:

Påmelding skjer ved å sende sms eller e-post. Send "navn (alder) kursnavn" til 991 68 205 eller til info@enjoyballroom.com.

Eksempel: "Maria Johansen (8 år) Sportsdans Mini". Påmelding er bindende.